Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (2.83 secunde)
Gheorghe Moldoveanu (presedinte), Stelian Nicolae Fronescu (Primaria Constanta), Mugur Florin Voinescu, Liviu Dan Bleau (CJC), Dumitru Cornel (MFP), Ion Jercan (MTCT), Silvia Popeanga (MTCT), Dan Baciu (MTCT), Ion Selaru (MTCT), Eugen Marius Oprean (Asociatia Patronala din Romania) si Petre Costel (FNSPR).
Astfel, la Ministerul Finantelor Publice a fost numit Istvan Jakab, la cel al Economiei si Comertului Cornel Chiriac si Dan Victor Alesandru, la Ministerului Integrarii Istvan Csutak, iar la Ministerul Sanatatii un post de secretar de stat i-a revenit lui Ervin-Zoltan Szekely.
Cat despre Cornel Dumitru, reprezentantul Ministerului Finantelor, nici acest functionar nu poate fi exclus din mecanismul votului la comanda, atunci cand se aprobau masurile de devalizare a companiei de stat.
Cornel Stirbet: In primul rand, as vrea sa va felicit pentru foarte frumoasele si demagogicele cuvinte pe care le-ati spus aici ...
Potrivit unui comunicat al Ministerului moldovean de Interne, organizatoarea acestei afaceri, Alexandra Dimitrov, in varsta de 54 de ani, directoarea SC Cornel Dimitrov, a fost retinuta in flagrant, in timp ce primea 350 de euro de la un cetatean.
Cel care a simtit pe pielea lui cat de sucita este gandirea lui Diaconescu a fost Cornel Dumitruc - asociat unic si administrator al firmei PALM LIFE, cel care a indraznit sa-i ofere un job Elenei si sa aspire la inima ei.
Concret, Solomon ceruse instantei sa-i permita sa-si reia mandatul, dar sa nu mai fie sef al comisiei de sistematizare si nici sa mai semneze autorizatii de construire, adica acele domenii pentru care procurorii DNA l-au acuzat ca a primit mita de la Cornel Penescu.
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a anuntat ca mai multi senatori si-au depus demisiile din Parlament, acestia fiind Nicolae Robu, Cristinel Bagiu,Vasile Mustatea, Cornel Popa, Emilian Francu (PNL), Adrian Tutuianu (PSD) si Olguta Vasilescu (PSD).
Cornel Apostol Stanescu, fost Director General al Nvațamantului SUperior si Cercetarii, Ministerul Educației; Prof. dr. Constantin Stoenescu, Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti;
Inteleg ca nu poate sa distinga sensurile reale ale notiunii de stat de drept, ca drepturile omului sunt pentru el un moft si ca, fara SRI si DNA, este nul, vorba lui Cornel Nistorescu.
“Avand in vedere tentativa de puci la care s-au dedat numitii Cornel Ciontu si Anghel Stanciu, instigati de unii lideri ai PSD, carora le-au promis anexarea PPRM-ului, am luat hotararea sa-i exclud din partid pe cei doi impostori politici“, a anuntat ieri C.V.
Tudor a anuntat luni ca PPRM isi va retrage sprijinul politic pe care i l-a dat lui Adrian Nastase, despre care a afirmat ca este “tartorul care i-a zapacit de cap pe Cornel Ciontu si pe Anghel Stanciu“.
"Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar si analfabet, pe nume Cornel Ciontu, de 63 de ani, care nu stie nici o limba straina si a fost activist PCR la Sectorul 5, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, in locul meu, fiindca nu gasisem altul mai prost printre cei care imi duceau servieta, sa pretinda ca el va baga PPRM in Europa!".
Noile preturi vor intra in vigoare odata cu marfa livrata”, a declarat Cornel Sfaiter, administratorul societatii Prodalcom Vorona. Pentru þigarete, acciza datorata este egala cu suma dintre acciza specifica si acciza ad valorem, dar nu mai puþin de 19,90 euro/1.000 þigarete, potrivit Ordonanþei.
In PNL s-a mai vorbit, referitor la conducerea SRTV, despre Rasvan Popescu, Stelian Tanase si Cornel Nistorescu. Unul dintre ultimele nume vehiculate a fost cel al lui Tudor Giurgiu, directorul Festivalului de Film Transilvania.
Din partea PSD pentru CA al SRTV ar fi propusi Mircea Hamza (sef al Departamentului de presa din Senat), Cornel Calota (realizator de emisiuni la TVR) si Despina Neagoe (fost purtator de cuvant al Guvernului Nastase).
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Cornel Boiangiu, presedintele PN¥CD Dolj, a declarat ieri, la Craiova, ca partidul sau a ramas inscris in registrul partidelor politice in forma sa initiala, iar in urmatoarea perioada va fi convocat congresul partidului in conformitate cu statutul ramas in vigoare.
In cazul in care va avea castig de cauza, Ioan Negrea s-ar putea intoarce pe fosta sa functie, iar daca va pierde, la urmatoarea sedinta ordinara a Consiliului Local Mangalia va fi numit urmatorul de pe listele PD-ului - probabil Cornel Grama, fost cadru militar.
Compania din Pitesti, controlata de fratii Ilie si Cornel Penescu, a deschis in toamna acestui an doua hipermarketuri, la Braila si Oradea, pentru care a investit 53 de milioane de euro.
google-analytics.com